22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

VEŞTI BUNE. Ngadeu va fi externat mâine.VEZI când va reveni pe teren

ngadeu spital

Fundaşul Michael Ngadeu se află în continuare în spital pentru investigaţii medicale. Potrivit oficialilor FC Botoşani, starea de sănătate a fotbalistului camerunez este mai bună urmează să fie externat în cursul zilei de mâine.

Michael Ngadeu a ajuns săptămâna trecută la Uniteatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Botoşani, acuzând dureri abdominale. După o serie de investigaţii efectuate la Botoşani, medicii împreună cu oficialii clubului au decis să-l trimită la Iaşi pentru un control mai amănunţit. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani spune că starea de sănătate a fotbalistului este mai bună şi că mâine va fi externat. „I-au făcut investigaţii. Problema nu este de la sarmale, aşa cum s-a spus iniţial. Medicii consideră că propblema lui a apărut de la un antiinflamator. Important este că se simte mai bine, a început să mănânce iar mâine va fi externat. Nu ne vom putea baza pe el în meciul cu Pandurii dar sperăm să fie apt pentru partida cu Steaua. În meciul cu CFR Cluj s-a văzut că absenţa lui Ngadeu contează foarte mult dar important este ca el să fie sută la sută din punct de vedere medical”, ne-a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Camerunezul Michael Ngadeu a ratat meciul cu CFR Cluj iar FC Botoşani a avut mari probleme în defensivă. Jeremy Porret, înlocuitorul lui Ngadeu, a făcut un meci foarte slab iar FC Botoşani a încasat patru goluri.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA