20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

VEŞTI BUNE. Fudaşul Michael Ngadeu a reînceput pregătirea

ngadeu

Michael Ngadeu, unul din cei mai buni fundaşi din Liga I în sezonul trecut, şi-a reluat pregătirea şi în două-trei săptămâni ar putea reveni pe teren. Acesta s-a alăturat lotului echipei FC Botoşani dar face pregătire separat, sub îndrumarea preparatorului fizic.

Fundaşul botoşănean a avut probleme medicale în returul sezonului trecut şi a ratat mai multe partide de campionat. În vară, a încercat să reia pregătire dar a acuzat din nou probleme în zona abdominală şi a părăsit cantonamentul echipei FC Botoşani. A fost supus unei intervenţii chirurgicale în Germania după care a urmat o perioadă de recuperare. În momentul de faţă, el este apt din punct de vedere medical dar în schimb are nevoie de o perioadă în care să se pună la punct cu pregătirea fizică.

„Ngadeu a revenit. Se pregăteşte, dar încă nu o face în regim normal. El a avut o perioadă grea prin care a trecut, acea accidentare care l-a sâcâit pe tot parcursul campionatului trecut. Eu mi-aş fi dorit ca el să şi-o fi rezolvat până la începerea pregătirii însă din păcate nu a făcut-o. Am fost pe urmă nevoit să întrerupă pregătirea şi să se ducă să se trateze. El acum mi-a spus că a venit cu forţe proaspete, nu mai are dureri însă va fi o perioadă grea pentru el pentru că va trebui să se pregătească pentru a reveni la parametri normali. Noi îl aşteptăm pentru că a fost unul din jucătorii noştri de bază”, a spus Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA