-0.5 C
Botoșani
duminică, 29 ianuarie 2023

VEŞTI BUNE. FRF va investi într-un teren sintetic în Botoşani

razvan burleanu la vaculesti (11)

De ani buni antrenorii şi conducătorii FC Botoşani solicită un teren sintetic dar până acum au primit doar promisiuni din partea autorităţilor locale. În urma discuţiilor de astăzi cu preşedintele FRF, conducătorii clubului FC Botoşani au primit o veste bună.

Prezent la Botoşani, Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, s-a întâlnit cu Cornel Şfaiţer, Vaelriu Iftime şi Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani. Acesta a anunţat că FRF va investi două milioane de euro în terenuri de fotbal iar unul dintre aceste terenuri ar putea fi la Botoşani.

“Dacă vom avea susţinere mai multă din mediul privat, vom investi şi în terenuri. În 2017-2018, FRF va investi în premieră, 2 milioane de euro în terenuri de fotbal. Nu este suficient. Englezii investesc 200 de milioane. Împreună cu autorităţile locale, cu guvernul, putem să demarăm proiecte de investiţii în infrastructura sportivă. Ne asociem cu autorităţile locale într-o schemă de finanţare asemănătoare fondurilor europene şi realizăm terenuri de fotbal în municipiile reşedinţă de judeţ. Am avut o discuţie cu primarul municipiului Botoşani şi îmi doresc să putem realiza o asemenea investiţie”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

“Am avut o discuţie, împreună cu domnul primar, cu Valeriu Iftime. Încercăm un parteneriat pentru un teren sintetic în municipiul Botoşani. A rămas ca domnul primar să găsească soluţii. Federaţia ne poate susţine”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA