33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

VEŞTI BUNE. FC Botoşani şi-a încasat a doua tranşă din drepturile TV

fcbotosani - rapid (26)

Problema drepturilor TV s-a rezolvat iar cluburile din Liga I şi-au încasat a doua tranşă din banii stabiliţi pentru sezonul 2014-2015. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani spune că din aceşti bani se va achita împrumutul la bancă, contractat în decembrie 2014 şi se vor achita restanţele către jucători.

În aceste condiţii, FC Botoşani va scăpa de datorii dar în acelaşi timp, oficialii clubului au o problemă deoarece vor trebui să găsească soluţii pentru a asigura funcţionarea şi plata contractelor până în vară când va veni prima tranşă din următorul sezon.

„Banii din drepturile de televizare au venit, plătim la bancă, achităm contractele jucătorilor… S-au scăzut cheltuielile de arbitraj pentru retur şi ne-au virat diferenţa. Contractul cu banca a fost să restituim banii într-o singură tranşă. Garanti a fost singura bancă din Botoşani care ne-a acordat creditul. Au vrut garanţii, ipotecă. Achităm acum diferenţele salariale pentru 2014”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA