20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

VESTE SENZAŢIONALĂ pentru suporterii FC Botoşani: 10 lei biletul la meciurile din returul campionatului

fcbotosani bilete2(1)

Conducerea clubului FC Botoşani a decis să diminueze considerabil preţul biletelor pentru meciurile din returul campionatului. Intrarea generală va fi 10 lei, indiferent de sectorul stadionului şi indiferent de adversarul pe care îl va întâlni FC Botoşani.

În returul campionatului, FC Botoşani va juca nouă meciuri pe teren propriu împotriva formaţiilor Petrolul Ploieşti, Oţelul Galaţi, ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Ceahlăul Piatra Neamţ, CSMS Iaşi, CSU Craiova, Pandurii Tg. Jiu şi Viitorul Constanţa. Pentru cei care îşi vor cumpăra abonamente pentru retur, costul de vizionare a unui meci va fi 5,55 lei.

„Am făcut o analiză şi încercăm o variantă în care preţul biletului să nu mai fie o problemă. Am decis să fie 10 lei biletul indiferent dacă vorbim de tribună sau peluză şi indiferent de meci. În acelaşi timp, vom pune în vânzare abonamente pentru returul campionatului care vor costa 50 de lei. Cei care şi-au cumpărat abonat la începutul acestui campionat, vor avea o reducere substanţială în sezonul următor. Vor plăti jumătate din preţul abonamentului în campionatul viitor”, a spus Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA