2.2 C
Botoșani
miercuri, 6 decembrie 2023

VESTE PROASTĂ pentru botoşănenii cu centrale. Două zile cu presiune scăzută la gaz

centrala termica920

Pentru realizarea unei etape importante din investiţia ce vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe străzile: Pacea, Sucevei, Calea Naţională şi Griviţa, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să reducă presiunea gazelor naturale joi, 27 noiembrie şi vineri, 28 noiembrie a.c., pentru consumatorii din municipiul Botoşani.

Prin această investiţie în valoare de aproximativ 1,3 milioane de lei vor fi înlocuiţi 4,4 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale.

Compania solicită clienţilor să se asigure că aparatele de utilizare neautomatizate sunt închise sau să le supravegheze permanent în timpul funcţionării, iar în cazul în care simt miros specific de gaz sau observă alte disfuncţionalităţi, sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

E.ON Gaz Distribuţie asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca distribuţia gazelor naturale să se realizeze la parametri optimi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA