3 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

VESTE GROAZNICĂ pentru ŞOFERI. RCA-ul explodează. Preţurile sar de 3.000 lei în 2015

masini trafic512

Pentru că poliţa se calculează în funcţie de anumiţi factori, cum ar fi vârsta, puterea maşinii, dar şi numărul de tamponări din judeţul respectiv, Constanţa devine astfel cel mai scump judeţ din ţară. Tinerii de până la 30 de ani vor plăti, începând cu 2015, preţuri de peste 4.000 lei pentru o asigurare pe un an.

Incidenţa daunelor diferă în funcţie de vârsta şoferului, de judeţul unde conduce şi de puterea maşinii asigurate, scrie cugetliber.ro. Cu cât daunele sunt mai multe pe fiecare dintre aceste categorii, cu atât preţul este mai mare. Conform studiilor făcute în funcţie de preţurile practicate de brokeri, Constanţa va fi, anul viitor, cel mai scump oraş în ceea ce priveşte poliţele RCA.

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani vor plăti, din 2015, sume exorbitante, pentru că pe acest segment se produc cele mai multe tamponări şi accidente. Totodată, la polul opus se situează persoanele de peste 60 de ani, care vor plăti sume modice pentru RCA, această categorie de persoane fiind şi cea care are cele mai multe facilităţi.

Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA