3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

VESTE EXTRAORDINARĂ pentru suporterii FC Botoşani. VEZI ce decizie a luat Valeriu Iftime

spectatoricfr2

Conducătorii clubului FC Botoşani îşi schimbă radical politica vis-a-vis de suporteri şi deja au luat primele măsuri prin care încearcă să-i aducă pe iubitorii fotbalului într-un număr cât mai mare pe Stadionul Municipal. Principala ţintă a oficialilor botoşăneni este creşterea numărului de abonaţi.

Pentru meciul de joi, din primul tur al preliminariilor Europa League, contra georgienilor de la Spartaki Tskhinvali, abonaţii din sezonul trecut vor avea intrarea liberă. De asemenea, în cazul în care FC Botoşani se califică în turul doi al preliminariilor Europa League, cei care îşi vor cumpăra abonamente pentru noul sezon de Liga I, vor intra gratis la partida cu Legia Varşovia, programată pe 23 iulie.

valeriu iftime

„Am dat un bonus celor care au abonamente. Cei care au avut anul trecut abonament, la meciul de joi au intrarea gratuită. Este valabil atât pentru cei care şi-au cumpărat abonamente în vara anului trecut cât şi pentru cei care şi-au cumpărat în iarnă. Până la meciul cu Legia Varşovia, vom pune în vânzare abonamentele noi. Cu abonamentele noi se va intra atât la meciurile din campionat cât şi la meciul cu Legia Varşovia. În plus, vor fi incluse şi meciurile din Cupa României şi Cupa Ligii. Sper să fie cât mai multe meciuri de Europa League iar cei care au abonamente să poată beneficia de această facilitate”, a spus Valeriu Iftime.

Preţurile noilor abonamente vor fi definitivate în această săptămână dar oficialii clubului spun că suporterii vor scoate mai puţini bani din buzunare şi vor avea ocazia să vadă mai multe meciuri. În plus, noile abonamente vor putea fi achiziţionate şi în rate.

“Intenţionăm să micşorăm preţul abonamentelor deoarece este dorinţa noastră de a avea cât mai mulţi suporteri la stadion. Biletele vor fi pe trei categorii, în funcţie de adversar. La meciul cu Steaua şi la celelalte meciuri importante, s-ar putea să creştem puţin preţul. Noi vrem să încurajăm abonamentele. Facem un îndemn la oameni să-şi cumpere abonamente. Pot să cumpere şi în rate. Încă nu am stabilit preţul dar cred că un abonament va costa în jur de 250 de lei. Vor fi mai multe meciuri în campionat, poţi vedea Steaua de două ori la Botoşani. Decât să plăteşti de două ori câte 50 de lei ca să vezi meciurile cu Steaua, plăteşti 250 de lei şi poţi vedea toate meciurile din campionat, din Europa League, Cupa Ligii şi Cupa României. Săptămâna asta vom definitva totul. Eu vreau ca oamenii să vină la stadion. Eu nu văd spectacol fără oameni”, a adăugat oficialul FC Botoşani.

În primele două sezoane din Liga I, abonamentele puse în vânzare de FC Botoşani nu au avut prea mare căutare. Potrivit oficialilor clubului, în primul sezon au fost puţin peste 1000 de abonamente vândute iar în al doilea sezon numărul abonaţilor a fost sub 1000.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA