2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

VESTE extraordinară pentru suporterii FC Botoşani. ANUNŢUL a fost făcut de finanţatorul VALERIU IFTIME

FC Botosani - Dinamo (18)

Conducătorii clubului FC Botoşani au început să lucreze la strategia pentru următorul sezon. Chiar dacă începutul returului nu a fost unul foarte bun, oficialii FC Botoşani sunt optimişti că echipa pregătită de Leo Grozavu nu va avea emoţii în privinţa retrogradării şi consideră că va putea termina sezonul pe locurile 7-8.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani, a avut deja o discuţie cu antrenorul Leo Grozavu vis-a-vis de strategia pentru următorul sezon. În acest an, FC Botoşani va avea un buget pentru transferuri şi nu se va baza doar pe jucători liberi de contract aduşi de la formaţii din liga a II-a sau chiar a III-a. Valeriu Iftime susţine că următorul sezon va fi mult mai dificil iar FC Botoşani va trebui să aibă un lot mai valoros.

„Categoric avem nevoie de o campanie de achiziţii în vară şi categoric avem nevoie de bani pentru a face achiziţii. Avem tot calcule făcute împreună cu Leo Grozavu. Deocamdată nu putem face nimic pentru că este foarte important să ne revenim şi să fim liniştiţi. Dacă se aşează lucruri, vom face nişte achiziţii importante pentru sezonul viitor. Campionatul următor va fi unul spectaculos. Dacă termini în primii şapte, intri în play-off. Asta înseamnă două mecuri cu Steaua la Botoşani. Discuţia avută cu Leo este să scăpăm cât mai repede de griji şi să pregătim sezonul viitor. Vor fi mai mulţi bani, o să apară o piaţă fotbalistică mai mare. Vor fi 100 de jucători care dintr-o dată ajung în divizia B deoarece retrogradează patru echipe în acest sezon. Botoşaniul nu mai este privit ca un oraş de la capătul lumii. Dacă astăzi chem un antrenor bun, el vine la Botoşani. Lumea spune că e o treabă serioasă, este o stabilitate financiară”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA