Veste bună pentru locuitorii din zona Trușești – Albești. Cristian Achiței: “Urmează să fie turnat primul strat de asfalt”

0
474

După mulți ani de așteptare, locuitorii comunei Albești vor avea un drum pe care se poate circula. Potrivit senatorului Cristian Achiței, în zilele următoare se va turna primul strat de asfalt și pe ultimele tronsoane ale drumului Trușești – Albești.

“Constructorul este aproape de a finaliza turnarea primului strat asfaltic pe toată lungimea lotului Răuseni-Hlipiceni-Todireni-Albești-Trușești-Dângeni-Hănești. Pe ultimii kilometri rămași neasfaltați, la intrarea în Trușești dinspre Albești, s-a executat stratul de balast stabilizat, peste care urmează să fie turnat primul strat de asfalt.

În aproape toate localitățile de pe lungimea lotului 2, de la Răuseni și până la Hănești, se lucrează la rigole betonate, rigole carosabile și trotuare. Se lucrează și la puținele poduri și podețe rămase încă nefinalizate până în prezent.

În ansamblu, modernizarea celor peste 100 de kilometri ai Drumului Strategic – proiect la inițierea căruia și la asigurarea finanțării din fonduri europene am participat în calitate de vicepreședinte al CJ Botoșani – prinde contur, zeci de mii de botoșăneni beneficiind deja de condiții decente de deplasare”, a precizat senatorul Cristian Achiței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here