31.7 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

VESTE BUNĂ. În preliminariile Europa League, FC Botoşani poate juca pe Municipal

nocturna botosani

Oficialii FC Botoşani au studiat criteriile impuse de UEFA şi spun că în preliminariile Europa League, echipa pregătită de Leo Grozavu va putea juca pe Municipal meciurile de pe teren propriu. Pentru asta, mai trebuie câteva investiţii la arena din Botoşani dar acestea vor fi realizate de către primărie.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, spune că abia din grupele Europa League sunt impuse nişte criterii care nu pot fi îndeplinite iar în acel moment partidele ar trebui disputate la Piatra Neamţ. În acelaşi timp, oficialii FC Botoşani nu îşi fac iluzii că echipa ar putea ajunge în grupele acestei competiţii.

„În ultimii ani s-au investit mulţi bani în stadionul Municipal din Botoşani iar în momentul de faţă îndeplineşte toate condiţiile pentru disputarea meciurilor din Liga I. Cu mici investiţii, putem juca meciurile din preliminariile Europa League la Botoşani. Pentru grupe, singura soluţie este stadionul din Piatra Neamţ dar pentru preliminarii se poate juca la Botoşani. Deocamdată noi ne concentrăm pe campionat pentru că ne interesează să terminăm pe un loc cât mai bun şi să încasăm cât mai mulţi bani din drepturile TV. Dacă vom avea posibilitatea să jucă în cupele europene, va fi extraordinar”, a precizat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA