0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Vespazian Colban: „Dacă cel mai bun jucător are 35 de ani, asta spune multe despre evoluţia jucătorilor tineri”

colban

FCM Dorohoi a pierdut cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei Săgeata Năvodari iar acest meci a arătat că echipa pregătită de Vespazian Colban are noie de de jucători pentru a putea face faţă în eşalonul secund al fotbalului românesc.

„A fost un joc greu. Am întâlnit o echipă bună. Au jucători străini din Brazilia, Serbia. Se cunoaşte că este o echipă care a trecut prin Liga I. Dacă cel mai bun jucător are 35 de ani, asta spune multe despre evoluţia jucătorilor tineri. Este un meci câştigat clar de oaspeţi. Încercăm să mai acumulăm puncte până în iarnă şi vedem ce se întâmplă din retur şi ce jucători mai putem aduce. Pentru Săgeata Năvodari era un meci foarte important. În cazul unei înfrângeri, contracandidatele lor la promovare se distanţau şi se termina totul”, a spus Vespazian Colban care a mai precizat că la ora actuală nu are soluţii pentru a înlocui jucătorii care nu dau randament.

„Variante pe banca de rezerve nu sunt. Am 11-12 jucători pe care putem conta să avem o echipă cât de cât de Liga a II-a. Când apar accidentări, se cunoaşte. Stăm în poartă cu un jucător venit de la Liga a IV-a. Fundaşul stânga este venit de la liga a IV-a. Este diferenţă mare de la Liga a IV-a la Liga a II-a. Ăştia suntem, cu ăştia defilăm”, a adăugat tehnicianul.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA