1.8 C
Botoșani
miercuri, 1 februarie 2023

Versiunea de serie a noului Volkswagen Cross Up! soseşte la Geneva

News Mezinul gamei Volkswagen primeşte din această primăvară o versiune cu pretenţii şi look de crossover. Intitulat Cross Up, noul model va fi expus luna viitoare, la Geneva. Cross Up nu este primul model cu aspect de soft-roader din gama Volkswagen, constructorul german oferind versiuni similare şi pentru actualele Polo şi Golf Plus.

Volkswagen a pregătit pentru amatorii incursiunilor duminicale în afara drumurilor asfaltate un kit exterior menit să accentueze robusteţea noului Cross Up. Faţă de modelul clasic, Cross Up este echipat cu un set de ornamente din plastic cu rol de protecţie. Acestea îmbracă pasajele exterioare ale roţilor, pragurile şi partea inferioară a barelor de protecţie, dar şi carcasele oglinzilor şi paraşocurile, vopsite în argintiu.

Cross Up mai beneficiază de jante din aliaj cu diametrul de 16 inci şi design specific liniei de modele Cross, încălţate cu anvelope 185/50 R16. VW nu a dat niciun fel de detalii legate de posibile modificări ale suspensiei sau ale sistemului de tracţiune.

Şi interiorul a fost personalizat în ton cu pretenţiile de robusteţe ale noului Cross Up. Vor fi disponibile noi materiale şi culori pentru tapiţerie, covoraşe din cauciuc, ornamente cromate pentru gurile de aerisire şi ceasuri de bord redesenate.

Din punct de vedere tehnic, VW nu a operat niciun fel de modificări. Cross Up se va folosi de serviciile aceluiaşi motor pe benzină în trei cilindri, prezent şi pe versiunile "civile". Unitatea aspirată de 1 litru dezvoltă 75 CP şi este cuplată la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Volkswagen Cross Up va ajunge în showroomuri în a doua parte a acestei veri, preţul de pornire pe piaţa din Germania fiind stabilit la 13.925 de euro cu toate taxele incluse.

Sursa: Autobis.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA