-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Verginel Gireadă vrea să transforme comuna Mihai Eminescu în oraș: “Vor fi cartiere”

Comuna Mihai Eminescu ar fi transformată în oraș. Anunțul a fost făcut de primarul Verginel Gireadă care ia în calcul organizarea unui referendum și demararea procedurilor prevăzute de lege.

Prezent în emisiunea Dosarul Zilei la TeleM, Verginel Gireadă a declarat că în cazul în care fondurile europene  vor fi direcționate din nou către orașe, va organiza referendum și va demara procedura pentru transformarea comunei Mihai Eminescu în oraș.

“Într-un viitor apropiat, comuna Mihai Eminescu va fi oraș. Când va avea 80% apă, canalizare, drumuri, poate avea denumirea de oraș. Va avea cartierul Cătămărăști, Cervicești, Ipotești. Taxele și impozitele nu vor fi mai mari. Dacă îmi mențin taxele și impozitele la nivelul unei comune de mijloc, nu vor fi probleme. Dacă finanțările europene care urmează să vină se axează din nou pe orașe, cum a fost în ultimii ani, comuna Mihai Eminescu va deveni oraș. Pe mine mă interesează să-mi dezvolt comunitatea. Atragerea fondurilor europene este esențială dezvoltării. Cu o informare corectă a populație, se poate transforma în oraș”, a declarat Verginel Gireadă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA