0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Verginel Gireadă: “Voi candida din partea PNL la Primăria comunei Mihai Eminescu”

Fostul deputat Verginel Gireadă va candida pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu. În același timp, el nu exclude nici varianta de a intra în competiția pentru alegerile parlamentare.

Verginel Gireadă, fostul deputat PNL, s-a decis să candideze din nou la Primăria Mihai Eminescu care de aproape opt ani este condusă de soția acestuia. El spune că deocamdată așteaptă să vadă dacă alegerile parlamentare vor fi în același timp cu alegerile locale sau dacă vor fi la finalul acestui an. În cazul în care vor fi alegeri anticipate pentru Parlamentul României, Veginel Gireada intenționează să candideze pentru un mandat de deputat iar la Primăria Mihai Eminescu va candida Aneta Gireadă.

“Dacă alegerile locale vor fi odată cu parlamentarele, intenționez să merg la Parlament și să rămână doamna pentru primărie. Dacă nu vor fi, mă voi întoarce la primăria comunei Mihai Eminescu. Voi candida din partea Partidului Național Liberal la Primăria comunei Mihai Eminescu”, a spus Verginel Gireadă.

Până la jumătatea lunii februarie, liberalii își vor desemna toți candidații pentru alegerile locale.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA