-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Verginel Gireadă: „Nu o să ne facem de râs la baraj”

verginelgireada, anetagireada

Luceafărul Mihai Eminescu va reprezenta judeţul Botoşani la barajul pentru promovarea în liga a III-a la fotbal. Oficialii clubului spun că situaţia financiară nu este una foarte bună şi că în funcţie de rezultatul meciului de baraj vor lua o decizie.

„Este bine că am câştigat. De acum vom vedea ce vom face. Din păcate, totul se rezumă la partea financiară. Vom merge la baraj şi vom vedea ce vom face. Nu o să mergem şi să ne facem de râs la baraj. Echipa este omogenă şi vom juca. Dacă vom câştiga, vom vedea ce vom face. Încercăm să căutăm sponsori în continuare dar e foarte greu. Pentru liga a IV-a ne descurcăm dar la Liga a III-a ne trebuie câţiva sponsori. Avem nevoie de cel puţin 100.000 de euro pentru a ne putea menţine în liga a III-a. E foarte greu. Toţi se plâng, nu au lucrări, trimit oamenii acasă. Ei nu au să-şi plătească oamenii. Eu nu am forţă să ţin echipa în liga a III-a”, a spus Verginel Gireadă, principalul sponsor al echipei.


În cazul în care va promova, Luceafărul va juca meciurile de pe teren propriu la Ipoteşti. Stadionul îndeplineşte condiţiile necesare pentru disputarea meciurilor de Liga a III-a.

„Acum avem condiţii de Liga a III-a la Ipoteşti. Stadionul arată foarte, tribună acoperită, vestiare, terenul la dimensiuni normale. Are tot ce îi trebuie pentru Liga a III-a. Mai trebuie doar bani pentru echipă”, a adăugat Verginel Gireadă.

Barajul pentru Liga a III-a este programat pe data de 21 iunie, de la ora 18.00. Federaţia Română de Fotbal urmează să programeze meciurile şi stadioanele pe care se vor disputa.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA