4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Verginel Gireadă: “Îmi doresc din suflet să câștige PNL-ul dar va câștiga PSD-ul”

Județul Botoșani va rămâne un județ roșu și după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Asta cred inclusiv liberalii cu funcții importante în partid. Fostul deputat Verginel Gireadă consideră că PNL ar putea câștiga alegerile la nivel național dar nu și în județul Botoșani.

“Dacă fac o analiză, ar trebui să câștigăm alegerile la nivel național. În Botoșani va câștiga PSD-ul. Îmi doresc din suflet să câștige PNL-ul dar va câștiga PSD-ul. Gradul de sărăcie este mare, oamenii așteaptă foarte multe, așteaptă să primească de la statul roman. Electoratul din Botoșani se lasă ușor influențat de promisiuni”, a declarat Verginel Gireadă la emisiunea Dosarul Zilei.

El a precizat că PNL Botoșani poate obține doi deputați și un senator la alegerile din decembrie dar consideră că toți liberalii ar trebui să se implice mai mult decât au făcut-o la alegerile locale.

“Avem posibilitatea să luăm doi deputați și un senator. Care sunt acele două persoane reprezentative? Dacă vor face ca în 2016, va ieși un deputat și un senator. Pe mine, votul de la Consiliul Județean m-a speriat… 16.000 de voturi mai multe decât candidatul nostru. Mă întrebam ce nu are candidatul nostru. Pregătit este, partid bun are, echipă bună are, programul lui era foarte bun. Am luat bătaie la 16.000 de voturi. Oamenii noștri sunt orgolioși și așteaptă să primească. Și-au pus papion la gât, cine sunt eu… am trei facultăți, conduc nu știu ce companie… dar la vot ai luat 20 și ceva la sută. Care e mesajul tău când te duci să ceri vot. În municipiul Botoșani, noi nu am ieșit din birou și vrem voturi? Că stăm bine într-un sondaj”, a mai spus Gireadă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA