1.8 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Verginel Gireadă: „Nu voi pleca niciodată din PNL”

News Deputatul Verginel Gireadă a anunţat că nu va pleca niciodată din Partidul Naţional Liberal şi că va face cu adevărat opoziţie la guvernul PSD-PC-UNPR-UDMR. În acelaşi timp, el a demarat discuţiile cu liberalii nemulţumiţi şi încearcă să revină în partid.

„Nu voi pleca niciodată din PNL. Vreau ca PNL să ajungă la guvernare, singur. Voi sprijini candidatul PNL la alegerile europarlamentare. Poate au mai fost discuţii cu preşedintele Ţurcanu. Ne vom face treaba şi vom vedea la urmă. Suntem o echipă unită şi le vom arăta PSD-ului care ne acuză cu alianţa răului. Ei au făcut prima dată alianţa răului când au trădat. Vreau să-i asigur pe băieţii de la PSD care au transmis mesaje şi cu care am o relaţie corectă şi punctuală, că voi rămâne liberal. Sunt nemulţumit că PSD continuă o bătaie de joc la adresa cetăţenilor. Taxe şi impozite pe agricultură, carburanţi, gaze naturale. Au o politică de încurajare a nemuncii fără să ajute agenţii economice. Vom ajunge la sapă de lemn”, a spus deputatul Vergine Gireadă.

Parlamentarul botoşănean a avut discuţii şi cu liberalii botoşăneni care şi-au exprimat public nemulţumirea faţă de liderul Florin Ţurcanu şi încearcă să-i convingă să revină în partid. „Am avut discuţii cu Ionică Nechifor. El este liberal şi rămâne liberal. Este de acord cu târgul agro-zoo de la Popăuţi. Va avea o discuţie cu domnul Ţurcanu. Mi-a spus că astăzi va trimite o adresă la Consiliul Judeţean prin care îşi exprimă acceptul de a organiza târgul la Popăuţi. De asemenea, am avut discuţii şi cu Relu Tîrzioru. Are nemulţumirile lui dar va reveni la matcă”, a adăugat Verginel Gireadă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

112 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA