0.6 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

Vedetele FC Botoşani au dezamăgit. „Au venit fără pregătire, în timpul campionatului”

fc botosani, prezentare jucatori (9)

În vara acestui an, FC Botoşani şi-a completat lotul cu jucători precum Victoraş Astafei, Mihai Roman sau brazilianul Willie care veneau cu statutul de vedete şi în care antrenorii, cnducătorii clubului şi suporterii şi-au pus mari speranţe.

Din păcate, Astafei, Roman şi Willie nu au adus acel plus de valoare echipei. Ba din contra, în unele meciuri au fost mai slabi decât alţi jucători plătiţi cu 2000 de euro pe lună. Cu toate acestea, ei au primit în continuare credit din partea antrenorului Leo Grozavu şi a conducătorilor clubului. Tehnicianul botoşănean spune că forma lor slabă se datorează faptului că au venit nepregătiţi din punct de vedere fizic şi de aceea nu au făcut faţă.

„Mulţi dintre jucători au venit fără pregătire, au venit în timpul campionatului, nu pot să ducă efortul care se cere etapă de etapă. Cei mici, când au avut posibilitatea să joace, nu au rupt gura târgului. Jucătorii de la care aşteptam mai mult nu au reuşit. Nu vreau să acuz pe cineva. Eu am spus în vară că va fi un sezon greu. Din păcate s-a adeverit. Cu toţii ne dorim mai mult dar în momentul de faţă atât putem”, a declarat Leo Grozavu.

„O să discutăm cu conducerea. Am plecat în vară cu un lot care nu ne îndreptăţea să sperăm la foarte mult. Ne-am depăşit puţin condiţia, toată lumea era entuziastă dar am ştiut că nu aia era faţa noastră adevărată. Ştiam că o să trecem şi prin momente mai grele, nu m-am aşteptat să vină acest final. Tot concursul de împrejurări, cu eliminări, accidentări, ne-a dat peste cap”, a adăugat tehnicianul.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA