20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

Vaşvari şi Fulop şi-au prelungit contractele cu FC Botoşani

vasvari, fulop

Gabriel Vaşvari şi Istvan Fulop au intrat în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani şi puteau semna cu orice echipă. Conducătorii grupării locale nu au mai aşteptat finalul sezonului, au trecut deja la negocieri iar în cursul zilei de ieri, cei doi jucători au semnat prelungirea contractelor.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, a declarat că Vaşvari a semnat pe doi iar Fulop pe un an.

„Am semnat cu Fulop şi Vaşvari. Cu Fulop am prelungit pe un an, cu Vaşvari pe doi ani. Vaşvari este un jucător emblematic pentru Botoşani, îl consider botoşănean. I-am promis că vom căuta împreună o variantă astfel încât să se transfere la mai bine pentru el. El poate prinde un contract foarte bun prin Azerbaijan sau Kazakhstan. Deocamdată rămâne la Botoşani pentru că avem nevoie de el. De asemenea, Fulop ne poate ajuta în continuare. Avea o variantă în Ungaria dar a înţeles că pentru el este mai bine să rămână în România”, a declarat Cornel Şfaiţer.

În plus, oficialul botoşănean a discutat cu Attila Hadnagy şi Petrică Ivanovici, care sunt şi ei în ultimele şase luni de contract.

„Am discutat şi cu Hadnagy, el se roagă să aibă un parcurs bun, să fie sănătos şi în vară vom vedea. Nu este nicio problemă, ne vom pune de acord ca să continuăm. Am discutat şi cu Ivanovici pentru o prelungire”, a adăugat oficialul botoşănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA