9.7 C
Botoșani
duminică, 26 martie 2023

Valeriu Iftime vrea să menţină staff-ul pe care l-a avut Leo Grozavu la FC Botoşani. “Orice antrenor vine cu tabieturile lui şi cu siguranţă va dori un secund cu care a mai lucrat”

cornateanu, pustai

Noul antrenor principal al FC Botoşani îşi va stabili staff-ul tehnic până la jumătatea acestei săptămâni. Oficialii clubului susţin că şi-ar dori să păstreze actualul staff format din Mugur Cornăţeanu şi Alin Bejan (antrenori secunzi), Alin Bordeanu (antrenorul cu portarii) şi Ovidiu Chiribici (preparator fizic) dar totul depinde de Cristi Pustai.

“Eu mi-aş dori să rămână Mugur dar nu cred că va rămâne. Orice antrenor vine cu tabieturile lui şi cu siguranţă va dori un secund cu care a mai lucrat. Noi insistăm să rămână Ovidiu Chiribici pentru că este un profesionist. Aş vrea să rămână Alin Bejan şi Alin Bordeanu pentru că sunt din Botoşani. Nu cred că scap fără un antrenor secund pe care să-l aducă Cristi. Eu mi-aş fi dorit să vină doar antrenorul principal şi să menţinem staff-ul actual”, a declarat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA