1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Valeriu Iftime: „Urmează să ne decidem cu cine vom vota. Mi-a plăcut Burleanu”

News Oficialii FC Botoşani erau hotărâţi să voteze cu Gică Popescu pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, la alegerile programate mâine. Condamnarea fostului căpitan al naţionalei la trei ani şi o lună cu executare le-a dat planurile peste cap conducătorilor botoşăneni.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani spune că urmează să discute cu preşedintele Cornel Şfaiţer şi să ia o decizie în această seară. „Voi avea o discuţie cu Cornel Şfaiţer şi vom lua o decizie. Mie mi-a plăcut Burleanu dar urmează să ne decidem cu cine vom vota”, a spus Valeriu Iftime.

"Noi nu am promis niciunui candidat că îl vom susţine. Gică Popescu avea cele mai mari şanse. În condiţiile în care nu mai poate candida, urmează să ne decidem. Mai sunt candidaţi care au programe bune", a precizat Cornel Şfaiţer.

De asemenea, Daniel Şchiopu, reprezentantul Clubului Sportiv Şcolar Botoşani era tentat să voteze cu Gică Popescu. În actualul contex, acesta trebuie să se decidă pentru un alt candidat. „În această seară ne vom întâlni toţi care avem drept de vot la alegeri. Probabil vor veni şi candidaţii. Sunt mai multe variante. Avram a venit cu un program bun. De asemenea, Burleanu a venit cu nişte propuneri foarte interesante. În această seară mă voi decide”, a spus Daniel Şchiopu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

273 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA