20.6 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Valeriu Iftime: „Trebuie să respectăm decizia lui Cornel”. Croitoru va fi înlocuitorul lui Tony Heleșteanu

Patronul clubului FC Botoșani nu este foarte îngrijorat de faptul că au plecat Cornel Șfaițer și Tony Heleșteanu. El spune că are soluții pentru înlocuirea celor doi. Este vorba de Cătălin Anton și Marius Croitoru.

„Mie îmi pare rău că a plecat Cornel. El era un om util în club. Faptul că vrea să aibă un repaus o perioadă de timp, e treaba lui. El nu avea funcții în club. Cred că e supărat pe Cătălin (n.r. Cătălin Anton), habar nu am. El nu mai este de câțiva ani la nivel de executiv. Pentru noi este o pierdere, Cornel este un om foarte cunoscut, un om cu echilibru. Sper să revină. Sau poate are alt plan dar nu știu nimic. El oricând poate să revină, relația mea de prietenie cu el rămâne. Oricând are de spus ceva, poate să o facă. Nu avem așa de multe valori în Botoșani încât să ne debarasăm de ele. Cornel este un om important în fotbalul botoșănean. Dacă avea o funcție, trebuia să-i găsesc înlocuitor. Trebuie să respectăm decizia lui Cornel”, a afirmat Valeriu Iftime.

Înlocuitorul lui Tony Heleșteanu va fi Marius Croitoru care nu are nicio lună de când și-a agățat ghetele în cui. Inițial, s-a spus că Marius Croitoru va fi secundul lui Costel Enache dar nu era posibil deoarece nu are carnet de antrenor. Între timp, patronul clubului s-a decis să-i ofere postul de director sportiv iar Croitoru a devenit șeful antrenorului Costel Enache.

„Tony avea jumătate de normă. Acum este Marius (n.r. Marius Croitoru). O să vedem, dacă mai avem nevoie de ajutoare, mai aducem. Sunt suficient de mulți oameni în fotbal care știu, numai că trebuie să-i plătești. Cătălin Anton face foarte bine partea asta de conducere a clubului”, a mai precizat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA