28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Valeriu Iftime: “Sunt oferte concrete pentru doi jucători”

valeriuiftime birou920

FC Botoşani s-ar putea despărţi în această vară de doi jucători de bază. Oficialii clubului botoşănean spun că există oferte atât de la echipe din ţară cât şi din străinătate pentru cei doi jucători şi că este posibil ca aceştia să fie vânduţi.

Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, a început să refacă bugetul clubului pentru 2015. În momentul în care s-a făcut bugetul pentru acest an, conducătorii clubului nu au luat în calcul că echipa are şanse de a juca în Europa League şi că vor fi cheltuieli mult mai mari. Oficialul botoşănean ia în calcul inclusiv vânzarea unor jucători, la finalul acestui sezon şi spune că există oferte pentru doi fotbalişti din lotul echipei antrenate de Leo Grozavu.

“Am cerut o proiecţie a bugetului până la final de an. Abiam acum mă gândesc foarte serios că putem fi în Europa League şi trebuie să găsesc soluţiile financiare. Cu siguranţă, bugetul clubului va creşte. Vor fi cheltuieli mai mari dar în acelaşi timp vor veni mai mulţi bani din drepturile TV, ţinând cont de locul în clasament şi de faptul că vom fi mai puţine echipe. Mai există o variantă să vindem unul-doi jucători. Sunt nişte oferte concrete. Avem nişte jucători care şi-au exprimat dorinţa de a pleca de la noi. Nu ţin pe nimeni cu forţa”, a spus Valeriu Iftime.

Cât priveşte lotul actual de jucători, Valeriu Iftime spune că sunt câţiva jucători care nu au confirmat aşteptările. Printre fotbaliştii care l-au dezamăgit pe finanţatorul clubului botoşănean se numără Homei, Ianc şi Şvichi dar nu se declară foarte încântat nici de evoluţiile lui Roussel, Lazar, Codoban şi Roşu.

“Remarcaţii sunt cei care au dus greul echipei în acest sezon, pornind de la Curileac, Acsinte, Patache, Ngadeu, Croitoru, Ivanovici, Bordeianu, Martinus. Roussel alternează meciurile bune cu cele slabe. Nu este vârf de atac. Paul Batin a fost o dezamăgire pentru mine dar în ultimul timp a fost bun.

Sunt şi câteva dezamăgiri: Homei, Ianc, Şvichi. Nu ştiu ce să spun de Claudiu Codoban. Nici Neluţ Roşu nu este ceea ce credeam eu. O mică dezamăgire este şi Lazar. A fost excepţional în pregătire dar în campionat a făcut multe greşeli”, a mai spus finanţatorul echipei FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA