0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Valeriu Iftime: “Sunt disperat pur și simplu. E retrogradare cu brio”

FC Botoșani a remizat pe teren propriu, scor 3-3, cu FC Voluntari, ajungând la 16 meciuri consecutive fără victorie în acest sezon. Patronul Valeriu Iftime pare resemnat și nu are soluții.

“Sunt disperat pur și simplu. Și un pic de ghinion, niște greșeli… nu cred că trebuia al doilea galben la Pius. Dar în fine, nu arbitrajul… Suntem și noi subțiri, am luat niște goluri. A fost un meci frumos, șase goluri, au ratat ei, am ratat și noi. Până la urmă e echitabil 3-3”, a spus Valeriu Iftime.

Întrebat dacă se mai poate face ceva până în pauza de iarnă, Valeriu Iftime a spus: “Nu cred. Ăsta e lotul. Mai vin Jaly și Ngoma. Să vedem dacă îl ia Andrei în lot pe Pinson. În momentul ăsta nu mă gândesc ce pot să mai repar. Mă gândesc cum Dumnezeu nu putem bate pe cineva. 8 puncte după 16 etape, incredibil. 0,5 puncte pe meci. E retrogradare cu brio”.

Patronul FC Botoșani nu se gândește să aducă un nou antrenor și spune că îl menține pe Adrei Patache.

“Părerea mea este că echipa are entuziasm, joacă. Nu pot să-i spun nimic lui Andrei. Cred că a făcut ce trebuie, l-a schimbat pe copilul ăla. E adevărat că s-a grăbit cu schimbările și nu aveam fundaș central la urmă. Rămâne Andrei. Eu nu înțeleg cum nu putem bate pe cineva”, a mai spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA