5.6 C
Botoșani
miercuri, 7 decembrie 2022

Valeriu Iftime şi Cornel Şfaiţer sunt încântaţi de proiectul privind noua arenă: “Este primul pas spre normalitate”

primarie, ionescu, iftime, portariuc

Finanţatorul şi preşedintele clubului FC Botoşani sunt foarte încântaţi de proiectul privind noul Stadion Municipal, realizat de profesorul Emil Babu Ionescu. Cei doi consideră că o astfel de arenă ar atrage mult mai mulţi oameni la meciurile echipei FC Botoşani şi în acelaşi timp zona ar deveni mult mai atractivă.

“Acesta este primul pas spre normalitate. Avem un stadion vechi care nu mai este modern. Ceea ce am vorbit cu domnul profesor este a face ceva curajos şi european. Punem în valoare un spaţiu în mijlocul oraşului care poate ţine fotbalul şi alte activităţi. Dacă ai un anumit tip de curaj, poţi face mai mult. Rişti mult, câştigi mult. Rişti puţin, câştigi puţin. În acest moment avem un proiect, o viziune, iar partea a doua este cum să găsesc finanţare. Este varianta cu CNI, dacă nu, poate privaţii. Poate europenii. Faptul că se poate face în etape, putem găsi un privat care să spună: fac peluza Nord pentru că acolo am spaţii. Se poate face un parteneriat public privat”, a declarat Valeriu Iftime.

Stadion de Liga Campionilor pregătit de primăria Botoşani GALERIE FOTO

“Un astfel de stadion nu este un moft. Vă daţi seama ce înseamnă un meci în nocturnă pe o asemenea arenă. Ştim cu toţii cum atrage arena”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA