9.9 C
Botoșani
marți, 23 aprilie 2024

Valeriu Iftime se gândește să candideze la alegerile din 2024: “Nu mă tem să intru în politică”

Omul de afaceri Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani și președintele Camerei de Comerț Botoșani este tentat să intre în politică și să candideze la alegerile de anul viitor.

În ultima perioadă au apărut zvonuri că reprezentanții PNL i-ar fi propus lui Valeriu Iftime să intre în politică și să candideze la alegerile parlamentare din toamna anului viitor. Întrebat dacă va intra în politică, omul de afaceri a spus:

“E o întrebare foarte, foarte grea. Nu e copt în capul meu tot scenariul ăsta. M-am gândit la un moment dat. (N.r. Președinte al Consiliului Județean?) Niciodată. Dacă aș face ceva, aș face pentru parlament. Dacă e să se întâmple ceva, acolo. Mulți îmi spun că dacă intrați în politică… afacerile. Dacă afacerile unui om sunt atât de dubioase, înseamnă că e o problemă la afacere. Sau dacă oamenii politici sunt atât de perverși și de răi încât unul ridică capul și îi taie gâtul pentru că vor ei, e o chestie nedreaptă. Eu cred că cei care au probleme, au probleme. Nu mă tem să intru în politică din nu știu ce repercursiune asupra afacerilor mele. Nu e o momentul să discutăm acum”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.











































ULTIMA ORA