10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Valeriu Iftime: „Putem obţine şase puncte cu Iaşi şi Rapid”. VEZI câte puncte vrea finanţatorul în meciurile cu Craiova, CFR Cluj, Pandurii şi Steaua

valeriuiftime birou920

Pentru FC Botoşani urmează două meciuri cu adversari accesibili după care trupa lui Leo Grozavu va avea o serie de jocuri foarte dificile în care va întâlni pe CSU Craiova, CFR Cluj, Pandurii şi Steaua.


Primul meci este programat vineri după amiază la Iaşi, în faţa lanternei roşii a ligii I după care FC Botoşani va întâlni pe teren propriu pe Rapid Bucureşti. Principalul finanţator al FC Botoşani vrea şase puncte în cele două partide dar recunoaşte că nu vor fi uşor de obţinut.

„La nivel de aşteptări, de pretenţii şi de joc, nici nu mă gândesc să nu luăm şase puncte cu Iaşi şi Rapid. Cei de la Iaşi sunt disperaţi şi vor să se agaţe de orice. Va fi un meci greu la Iaşi. Apoi avem meciul cu Rapid. Având în vedere că în cupă i-am ţinut în poartă, am ratat multe ocazii iar Drăghia a fost omul meciului, avem prima şansă. Putem obţine şase puncte în cele două meciuri”, a spus Valeriu Iftime.

După cele două meciuri cu Iaşi şi Rapid, FC Botoşani va avea o serie de patru jocuri foarte dificile. Va juca în deplasare cu CSU Craiova şi Pandurii iar pe teren propriu va întâlni pe CFR Cluj şi Steaua. Finanţatorul botoşănean esteoptimist şi consideră că echipa lui Leo Grozavu poate obţine şase puncte.

„Sunt patru meciuri foarte grele. Eu spun că luăm minim şase puncte. Eu sunt convins că batem pe CFR Cluj. Nu cred că din deplasările de la Craiova şi Tg. Jiu vom veni fără puncte. De la meciul cu Petrolul, echipa este încreştere. Este foarte important ca Leo să-i ţină în priză. Trebuie multă atenţie”, a adăugat Valeriu Iftime.

După zece etape, FC Botoşani este pe locul şapte în clasament, cu 17 puncte obţinute, cinci victorii, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, 12 goluri marcate şi 14 primite.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA