28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Valeriu Iftime: “Principala noastră contracandidată la Europa League este CSMS Iaşi. Îşi doresc mai mult decât noi şi mai mult decât Viitorul”

fcbotosani - csms iasi2

La sfârşitul turului, CSMS Iaşi era considerată o echipă ca şi retrogradată în eşalonul secund. Ieşenii au avut un retur de excepţie iar în momentul acesta sunt la doar trei puncte de ultimul loc care asigură participarea în următoarea ediţie a Europa League.

Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani consideră că la ora actuală, CSMS Iaşi este principală contracandidată a formaţiei antrenate de Leo Grozavu şi nu Viitorul. Cu trei etape înainte de finalul sezonului, FC Botoşani are 45 de puncte în timp ce Viitorul şi CSMS Iaşi au câte 42 de puncte.

“Principala noastră contracandidată este CSMS Iaşi. Eu cred că îşi doresc mai mult decât noi şi mai mult decât Viitorul şi mai mult decât alte echipe. Ei au nişte probleme de organizare după ceea ce s-a întâmplat cu primarul Nichita. El era motorul fotbalului din Iaşi în ultimii 10-15 ani. Iaşiul nu a dat nicio şansă Craiovei. A bătut-o ca o echipă italiană. Pentru ei urmează un meci cu CFR Cluj şi cred că îi vor învinge. Mai au apoi cu Pandurii şi Steaua”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat:

“Toată lumea spune că meciul nostru cu Viitorul va fi o finală pentru participarea în Europa League. Şi eu cred în varianta asta. Eu mă tem şi de Iaşi. Poate fi un meci frumos cu Viitorul chiar dacă m-am cam săturat de adrenalină şi de emoţii. Eu îmi doresc să jucăm în Europa League”.

Oficialii clubului CSMS Iaşi sunt rezervaţi în ceea ce priveşte participarea în Europa League. Ei spun că aşteaptă meciul cu CFR Cluj, de la sfârşitul acestei săptămâni, iar în cazul în care vor obţine trei puncte, se pot gândi la un astfel de obiectiv.

„Chiar dacă ne-am îndeplinit obiectivul, echipa va juca la fel şi în următoarele meciuri. Trebuie să luăm cele trei puncte cu CFR Cluj, iar dacă vom reuşi acest lucru abia atunci vom putea discuta şi de cupele europene. Dacă batem Clujul, putem face calcule. Pentru noi este important să ne menţinem poziţia pe care suntem acum. Nu suntem pregătiţi pentru cupele europene, dar dacă se va ivi această şansă, de ce nu…”, a declarat Florin Prunea pentru Prosport

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA