0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Valeriu Iftime pariază pe fundașul adus din Franța: “E cel mai interesant transfer făcut în iarna asta. Un fotbalist complet, inteligent, talie”

FC Botoșani i-a găst înlocuitor lui Kevin Boli iar patronul Valeriu Iftime spune că va fi noul Ngadeu. Este vorba de Gabriel Mutombo, un fundaș central în vârstă de 27 de ani, cotat la 250.000 de euro de site-ul Transfermarkt.

“Boli poate să fie o pierdere dar îl avem pe Gabriel Mutombo care în opinia mea e cel mai interesant transfer făcut în iarna asta. Am văzut un fotbalist complet, un fundaș central inteligent, bun, talie. El vine din Franța și a fost adus prin scouting-ul nostru, prin Daniel Șchiopu. Îl mai avem pe Mboko care a fost adus în România la Clinceni, l-a luat Hagi dar acolo Hagi joacă cu un copil. L-am adus la Botoșani și a spus că nu vrea salariu ci vrea să joace. Un belgian care deja vorbește românește”, a spus Valeriu Iftime.

Flavius Stoican își întărește defensiva și cu Filip Antovski, un fundaș stânga macedonian, în vârstă de 22 de ani. Acesta va fi împrumutat de la Austria Viena până la finalul sezonului.

“La mijloc îl avem Charles Pedro pe care l-au zăpăcit ăștia pe drum și nu a mai ajuns în Antalya. Florescu vine cu o ambiție dezlănțuită. În cantonament a jucat perfect. Cătălin Golofca s-a maturizat, a făcut câteva faze în care s-a văzut că este un fotbalist cu experiență. Cioiu este un fotbalist super interesant. Un număr 10 venit de la Petrolul. Pare firav dar are un control fantastic al mingii. Cioiu și Dragu au fost elevii lui Flavius. Îl mai avem pe Dragomir, un copil adus de la Sepsi”, a mai spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA