26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Valeriu Iftime: „Nu vreau Europa League. Nu vreau să mă fac de râs. Te duci să joci la Bratislava sau la Praga şi ne dau ăştia 30 de goluri”

valeriuiftime brasov

Oficialii de la FC Botoşani nu se mai gândesc la Europa League după înfrângerea cu 4-0 de la CFR Cluj. Finanţatorul Valeriu Iftime consideră că această echipă s-ar face de râs în cupele europene şi că nu are ce căuta în această competiţie.

„Nu poţi să crezi că suntem o echipă care să emitem nu ştiu ce pretenţii. Suntem o echipă mică, cu un antrenor mic. Asta e opinia mea după meciul de astăzi. Nu poţi să pierzi cu 4-0 la CFR Cluj. Nu ştiu dacă au mai bătut pe cineva cu scorul ăsta. Ei au fost în vacanţă. Nu mă interesează ce vom face în următoarele meciuri. Nu vreau Europa League. Nu vreau să mă fac de râs. Dacă mergi la Cluj şi te faci de râs, cum să te gândeşti la mai mult. Te duci să joci la Bratislava sau la Praga… Ferească Dumnezeu. Ne dau ăştia 30 de goluri. Şi Cluj dacă era o echipă bună, ne dădea de intram în cartea recordurile”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA