Valeriu Iftime nu se teme de meciul de la Voluntari: „Nu am nici cea mai mică emoţie. Domnul Dragomir este demult un personaj uitat în fotbal. Este vicios tot ce face vechea echipă”

0
444

valeriu iftime

FC Botoşani va întâlni sâmbătă după amiază, în deplasare, formaţia FC Voluntari, un club care din această iarnă este condus de Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Oficialii botoşăneni susţin înaintea acestei partide că nu se tem de influenţa lui Dragomir şi vor trei puncte la Voluntari.

Valeriu Iftime, finanţatorul clubului FC Botoşani, consideră că meciul de la Voluntari va fi unul deschis deoarece ambele formaţii vor cele trei puncte şi nu se vor mulţumi cu un egal.

„Sunt încrezător în meciul următor. Când jucăm în deplasere, adversarele se deschid. La Voluntari va fi un meci deschis şi vom vedea de ce suntem în stare, să nu mai greşim copilăreşte, să nu mai fie acea frică”, a declarat Valeriu Iftime.

Oficialul botoşănean nu se teme de arbitraj şi nici de influenţa lui Dumitru Dragomir deoarece consideră că fotbalul românesc a devenit mult mai curat în ultima vreme.

„Cred că nu pot face nimic. E un folclor. Sunt absolut convins că nu poate face nimic Dragomir, decât prostii din astea, ameninţă… Am văzut la ultimul meci că a spus că l-au făcut arbitrii. Ce să-i facă arbitrii la Craiova? A dat ăla gol de la 30 de metri. Nu am nici cea mai mică emoţie. Domnul Dragomir să-şi facă veacul unde vrea dumnealui dar pentru mine este demult un personaj uitat în fotbal. Este vicios tot ce face vechea echipă. Ce s-a întâmplat cu toţi marii conducători din fotbalul românesc? La Timişoara, Penescu de la Piteşti, Mititelu, Neţoiu, cel de la Dinamo. Incredibil ce personaje am avut în fotbal. Toate astea s-au făcut când Dragomir era şef de ligă. Nu cred că nu ştia ce e cu fotbalul. Acum e mult mai curat fotbalul. Este mult mai sărac dar nu mai sunt atât de mulţi aventurieri din ăştia”, a mai precizat Valeriu Iftime.

Partida dintre FC Voluntari şi FC Botoşani se va juca sâmbătă după amiază, de la ora 18.00. În momentul de faţă, FC Botoşani este pe locul 4 în play-out cu 16 puncte iar FC Voluntari este pe 6 cu 12 puncte.