10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Valeriu Iftime mizează pe un antrenor român: “Aduc un antrenor principal care are licența PRO și care face echipă cu Andrei”

FC Botoșani va avea un nou antrenor principal până la meciul cu FCU Craiova, programat pe 11 decembrie. Valeriu Iftime pare să fi renunțat la varianta unui antrenor străin și mizează un antrenor român cu licență PRO.

“La meciul următor vom avea un antrenor. Încă nu știu cine e. Vorbim de antrenori români. Am să vorbesc cu Andrei Patache pentru că am mare încredere în el și vreau un antrenor principal cu care să se poată înțelege. De două-trei meciuri de când Andrei e antrenor principal, s-a văzut că echipa are suflu, are voință. El rămâne un om important în staff-ul echipei. Aduc un antrenor principal care are licența PRO și care face echipă cu Andrei, însemnând Andrei să fie antrenor secund principal. Adică nu vine cu antrenor secund”, a spus Valeriu Iftime care a mai precizat că una dintre variantele luate în calcul este Dorin Goian.

Din staff-ul viitorului antrenor ar putea face parte și Florin Acsinte, revenit de curând la echipă. “Noi l-am adus pe Florin pentru că Andrei nu avea staff. O să vedem. Până la urmă, Florin nu e o sarcină atât de complicată și e un băiat care la nivel de moral, ține bine vestiarul”, a mai spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA