23.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Valeriu Iftime: “Mi s-au făcut propuneri serioase să intru într-un partid”

Omul de afaceri Valeriu Iftime își pregătește intrarea în politică. Participă din ce în ce mai des la diverse acțiuni, și-a făcut o pagină de facebook pe care postează la un interval de câteva zile și recunoaște că are oferte de a intra în politică.

Valeriu Iftime spune că nu este hotărât sută la sută să facă pasul către politică și că ar prefera să susțină unii tineri bine pregătiți și dornici să schimbe lucrurile în România.

“Am oameni din București care vor să mă consilieze, oameni serioși. Mi s-au făcut propuneri serioase să intru într-un partid. Unul-două, nu mai contează. Nu mă pregătesc dar nu pot să spun că e un subiect care mă preocupă. Dar nici un subiect care îmi trece pe la ureche precum glontele la militar. La un moment dat trebuie să văd unde ajungem. Mi-ar conveni foarte mult să văd niște tineri în politică și care să mă ia de consilier. Fără bani. Dacă eu aș găsi astăzi un om politic care… Am niște oameni în țară, pentru Ministerul Energiei, pentru ministerul nu știu care. Acolo mă duc”, a spus Valeriu Iftime în emisiunea Dosarul Zilei la TeleM.

Omul de afaceri botoșănean a lansat un prim mesaj de susținere față de un tânăr politician botoșănean care ar putea fi candidatul PNL la Primăria Botoșani.

“Prefectul are tot felul de idei bune. Serios. El mi-a propus la un moment dat să avem niște discuții săptămânale sau lunare, să vedem ce idei sunt pentru a dezvolta orașul. Dacă ăștia fac rotativa, merge cu tot cu prefect la vale. Eu aș vrea să rămână pentru că e un băiat excepțional. La noi puterea e pesedistă. Încerc să am o discuție mai atentă cu domnul Budăi, dacă rămâne. S-ar putea să aibă o forță, să înțeleagă mai bine”, a mai spus Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA