26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Valeriu Iftime: „Leo va fi cel mai longeviv antrenor din ultimii cinci-şase ani”

valeriu iftime, leo grozavu

Leo Grozavu beneficiază în continuare de încrederea conducătorilor clubului FC Botoşani chiar rezultatele din 2015 nu au fost pe măsura aşteptărilor. Oamenii care decid la gruparea botoşăneană spun că îşi doresc o colaborare pe termen lung cu Leo Grozavu şi chiar au început să discute despre strategia pe care o vor adopta din vară.

Finanţatorul Valeriu Iftime spune că ar fi nevoie de un şoc la echipă dar nu agrează varianta schimbării antrenorului. El este foarte mulţumit de modul cum lucrează Leo Grozavu şi consideră că tehnicianul este capabil să redreseze situaţia.

„Sunt aproape sută la sută că Leo va fi cel mai longeviv antrenor din ultimii cinci-şase ani. Nu am niciun motiv să nu-l laud pe Leo pentru tot ce face la Botoşani. Este nevoia de şoc la echipă dar eu vreau să fac altfel. Nu schimbarea de antrenor pentru că nu cred în varianta asta. Politica mea este să nu schimb un antrenor cu care mă înţeleg foarte bine, care munceşte enorm şi care chiar suferă pentru Botoşani”, a spus Valeriu Iftime.

Leo Grozavu este în momentul de faţă cel mai longeviv antrenor din Liga I. A venit la echipă în decembrie 2013, reuşind să salveze pe FC Botoşani de la retrogradare, în primul sezon în Liga I. În turul actualei ediţii de campionat, FC Botoşani a avut evoluţii peste aşteptări. A reuşit să obţină 27 de puncte în 17 etape şi echipa botoşăneană era cotată cu şanse de a ajunge în cupele europene. În returul campionatului, FC Botoşani nu a mai avut evoluţiile bune din tur. În şapte meciuri a înregistrat patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri iar unii jucători de bază nu reuşesc să mai aibă evoluţiile din prima parte a sezonului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA