16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Valeriu Iftime: “Le-am spus că dacă plătesc, vorbesc cu jucătorii să amânăm meciul”

Patronul clubului FC Botoșani a fost de acord să se amâne meciul cu CFR Cluj, programat să se dispute duminică după amiază, dar a pus o condiție. În loc să plătească banii pentru transferul lui Golofca, clujenii au încercat să creeze o presiune publică.

Valeriu Iftime susține că termenul de plată era 15 septembrie dar oficialii CFR-ului au cerut o amânare deoarece aveau un control de la UEFA și nu puteau să figureze cu datorii. Valeriu Iftime a acceptat noul termen de 20 octombrie dar a pus o condiție. Dacă CFR nu achită până la această dată, va trebui să mai plătească în plus 15.000 de euro. Nu au au respectat termenul, FC Botoșani s-a adresat comisiilor și a avut câștig de cauză.

“I-am dat în judecată pe cei de la CFR. Noi nu am plătit salariile fotbaliștilor din cauza celor de la Cluj. Nu au plătit niciun leu din transferul lui Golofca. Ei aveau termen de plată 15 septembrie. Au venit și ne-au spus că au o verificare de la UEFA și s-au rugat să le amânăm termenul de plată. Am stabilit data de 20 octombrie. Nu au plătit și Aton împreună cu avocatul nostru i-a dat la comisii. Avem o hotărâre iar primii bani care intră de la UEFA, îi luăm noi. Le-am spus că dacă plătesc, mă duc în vestiar și vorbesc cu jucătorii să amânăm meciul”, a spus Valeriu Iftime.

Conducătorii CFR-ului au avut același comportament și după transferul mijlocașului Mihai Bordeianu și apoi a fundașului Andrei Burcă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA