17.3 C
Botoșani
marți, 27 septembrie 2022

Valeriu Iftime: „L-aș lua și cu banii pe Moruțan. Îi dau un milion…”

Olimpiu Moruțan pleacă din vară la FC SB și nu sunt șanse ca el să fie împrumutat la Botoșani și pentru următorul sezon. Asta spune Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani.
Valeriu Iftime crede că Olimpiu Moruțan va deveni unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români și ar fi dispus să-l cumpere de la FC SB.

„Am vorbit cu domnul Becali dar alte lucruri. Moruțan este jucătorul FC SB-ului. L-aș lua și cu banii pe Moruțan. Îi dau un milion dacă ni-l dă înapoi. Este un jucător bun, nu din cauza lui nu ne-am calificat. Copilul era afectat. El este jucătorul FC SB-ului și nu am ce să mai fac. Joacă la mine pentru că așa este convenția. El trebuie să joace și să-și revină. Ce s-a întâmplat la meciul ăla este un gest al multor jucători români de a-și scoate tricoul. El a uitat că mai are un galben”, ne-a spus Valeriu Iftime.

FC Botoșani l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la FC SB, la finalul anului trecut. În contul clubului botoșănean a intrat un milion de euro iar dacă FC SB îl vinde pe Moruțan, FC Botoșani mai încasează 20% din suma de transfer. De asemenea, mai sunt câteva clauze în contract ia FC Botoșani ar putea să mai încaseze câteva sute de mii de euro d ela FC SB.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA