23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Valeriu Iftime: “În divizia A rămânem dacă suntem fotbalişti, dacă suntem antrenori. Eu nu mă gândesc acum la retrogradare”

valeriu iftime

FC Botoşani a intrat în hora retrogradării după înfrângerea de pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Îngrijorător este faptul că în 2016, FC Botoşani a demonstrat că joacă fotbal doar în meciul cu Astra Giurgiu. În celelalte partide a fost mult sub potenţialul echipei iar unii jucători de bază par complet ieşiţi din formă.

Finanţatorul Valeriu Iftime aşteptă de la antrenorul Cristi Pustai să redreseze repede situaţia şi spune că încă nu se gândeşte la retrogradare.

“Este îngrijorător. Situaţia s-a complicat. Am jucat trei meciuri şi mai avem 11. Trebuie să facem măcar un punct şi jumătate pe meci. E complicat. Depinde şi de celelalte. În divizia A rămânem dacă suntem fotbalişti, dacă suntem antrenori. Dacă avem antrenori, dacă avem fotbalişti şi dacă toţi ăştia la un loc crează o forţă, să facă spectacol, să marcheze goluri. Dacă nu putem face treaba asta,până la urmă nu suntem nici primii şi nici ultimii care ne închidem porţile în divizia A. Eu nu mă gândesc acum la retrogradare”, a declarat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA