19.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Valeriu Iftime îl vrea pe Ianis Stoica dar transferul depinde de Croitoru

Patronul clubului FC Botoșani a anunțat că vrea să-l transfere pe atacantul Ianis Stoica (20 ani) care în ultimul sezon a fost împrumutat de FC SB la Universitatea Cluj.

Valeriu Iftime a avut o primă discuție cu Ianis Stoica dar decizia finală o va lua Marius Croitoru, viitorul antrenor al FC Botoșani.

„E adevărat că vrem un jucător care îi aparține lui Gigi Becali. Aveți informația corectă. E vorba de Ianis Stoica, jucător care acum e împrumutat la Universitatea Cluj. Însă el e jucătorul celor de la FCSB. Am discutat cu el și i-am spus clar că eu mi l-aș dori la FC Botoșani, dar nu îl vreau sub formă de împrumut. Nu prea îmi mai plac astfel de transferuri.

Dacă el își va rezolva situația de la FCSB, atunci eu îl vreau la FC Botoșani. Însă, nu sunt sigur dacă Gigi Becali îl va lăsa liber de contract. Vom vedea în zilele următoare ce o să se întâmple. Dar, de acum un cuvânt foarte important la transferuri  la noi la echipă îl va avea Marius Croitoru. Prin filtrul lui Croitoru se vor face de acum transferurile la FC Botoșani”, a spus Iftime pentru Prosport.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA