21.2 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Valeriu Iftime îi cere demisia lui Cătălin Flutur după ce acesta a pierdut clar lupta pentru Primăria Botoșani

Valeriu Iftime, viitorul președinte al CJ Botoșani și președintele PNL, i-a cerut demisia lui Cătălin Flutur din funția politică din cadrul partidului, după scorul dezastruos de la alegerile pentru funcția de primar.

Președintele PNL precizează că urmează o reconstrucție în cadrul partidului, acolo unde va încerca să aducă oameni noi. „Îmi pare rău că a pierdut Cătălin el și-a plătit până la urmă neatenția și viața lui politică, până la urmă la scorul acesta eu aștept demisia. Eu nu cred că există cu totul altceva. O să vorbesc cu Cătălin, e trist câteva zile, asta-i altă socoteală, Eu sunt debusolat, nu m-am ocupat deloc de campania lui. Nu mi-a cerut decât două, trei întâlniri și tot ce mi s-a spus eu am făcut, numai că municipiul și echipa dânsului poate să spună, atunci când mi-a cerut eu am venit, m-am axat mult pe zona rurală fiindcă știam că lumea în oraș mă cunoaște și știam că am o mare problemă cu cei 60 de primari conduși din spate de niște strategi. Asta a fost, îmi pare rău că am pierdut Botoșaniul și l-am pierdut într-un mod categoric dar sper ca domnul Cosmin să țină minte ce i-a spus domnul Ciolacu, măcar să facă stadionul. ” a spus Valeriu Iftime.

Viitorul președinte al CJ mai precizează că nu s-a gândit pe cine va numi în locul lui Cătălin Flutur. Acum în PNL va fi o reconstrucție, mi-ați cerut la început să vin cu niște măsuri. Eu nu știam pe nimeni în PNL, lista de consilieri locali și județeni am făcut-o după ce am vorbit cu două trei cunoștințe și m-am rugat de ei. ” a încheiat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA