2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Valeriu Iftime: „Garantez botoşănenilor că o să le placă fotbaliştii pe care i-am adus”

News Principalul finaţator al FC Botoşani este mulţumit de trransferurile realizate până acum. El susţine că a căutat în special jucători cu experienţă şi care au jucat meci de meci în ultimul an. Pariul oficialului botoşănean este muntenegreanul Stojkov, un jucător de profil ofensiv.

Valeriu Iftime a stat aproape o săptămână în Antalya şi a urmărit modul în care se pregăteşte echipa. La final, s-a arătat încântat de faptul că antrenorul Leo Grozavu a schimbat atât stilul de joc cât şi sistemul tactic.

„Încercăm să ţinem mingea. Leo spunea că îi amendează pe cei care mai pasează în spate. Le-a spus să ţinem de minge. Asta nu o să se întâmple în primele etape. Trebuie timp, ai nevoie de terenuri bune. Ceea ce vrea să impună Leo, mi se pare că nu are cum să greşească. Nu a greşit la selecţia lotului deşi au fost multe încercări. Majoritatea jucătorilor pe care i-am adus au meciuri în naţională. Primul criteriu a fost să fi jucat în ultima perioadă. Singurul care are o problemă este Ivanovs. El a jucat până în vară. A vrut să se transfere la o echipă din Polonia dar a avut probleme la genunchi. A pierdut perioada de transferuri şi a stat acasă până în iarnă. Altfel nu venea la Botoşani. Era greu să-l aduc la Botoşani”, a spus Valeriu Iftime.

Cât priveşte transferurile, finanţatorul echipei FC Botoşani susţine că s-au achiziţionat jucători cu mare experienţă şi care pot face diferenţa în meciurile din returul campionatului.

“Leo mi-a spus că vrea nişte fundaşi centrali cu experienţă pentru care mingea nu e foc sau nu ştiu ce boală. Pe Zivkovic, Leo l-a văzut la două meciuri amicale ale fostei sale echipe după care am început negocierile. Cu Stojkov am negociat trei zile şi trei nopţi. El are vreo două-trei săptămâni de când tot umblă pentru a-şi căuta echipă. A fost în China dar soţiei lui nu îi place. A mai avut o ofertă din Balcani. L-am văzut pe Stojkov în două meciuri amicale şi se vede diferenţa. Driblează, ţine de minge. Garantez botoşănenilor că o să le placă fotbaliştii pe care i-am adus. Nu pot să garantez că vor fi foarte serioşi tot timpul”, a adăugat finanţatorul echipei FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

121 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA