22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Valeriu Iftime: „Faţă de penaltyul din meciul cu Petrolul şi faţă de arbitrajul de la Cluj, azi a fost parfum”

valeriuiftime fcbt-dinamo

Principalul finanţator al FC Botoşani consideră că ASA Tg. Mureş este o echipă mai valoroasă decât ceea ce are Leo Grozavu la dispoziţie şi că acest lucru s-a văzut în momentele importante ale jocului. Cât priveşte arbitrajul, Valeriu Iftime spune că a fost mai bun decît la Cluj unde FC Botoşani a fost măcelărită.

„Tg. Mureş este o echipă bună. Eu nu sunt de acord că arbitrii au viciat rezultatul. Este adevărat că nu am fost lăsaţi să jucăm. Faţă de penaltyul din meciul cu Petrolul şi faţă de ce am văzut la Cluj, azi a fost parfum. Ei au fost mai maturi decât noi. În formaţia asta, Tg. Mureşul bate şi pe Steaua. Au clonat CFR Cluj de acum câţiva ani care aveau de toate, şi jucători, şi arbitri, şi bani. Este un pericol real pentru Steaua”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat:

După meciul cu Dinamo putem vorbi de o criză la FC Botoşani. Deocamdată atât putem. Noi trebuia să batem la Cluj dar acolo a fost hoţie ca în codru. Dacă după un meci de fotbal opreşti autobuzul la spital ca să tratezi jucătorii, asta spune tot. De aici, fiecare înfrângere a noastră se va simţi în clasament. Vom juca cu Dinamo. Dinamo nu are arbitrii celor de la Tg. Mureş şi putem juca fotbal. Trebuie să ne vedem de mărimea noastră, de starea noastră şi să o luăm de jos şi să muncim mult. Nu suntem disperaţ dar pute intra într-o disperare. Sper ca după pauza asta să intrăm într-o stare că putem bate şi noi pe cineva”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA