1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Valeriu Iftime: „Există şi varianta să ne plece un jucător. E prea bun ca să nu obţinem un preţ mare”

michael ngadeu

FC Botoşani s-ar putea despărţi în aceast iarnă de cel mai bun şi cel mai apreciat jucător din lot. Este vorba de fundaşul Michael Ngadeu, un jucător care are evoluţii foarte bune în defensivă şi care a început să şi marcheze. În ultimele trei etape a înscris trei goluri şi deja au apărut ofertele pentru el.

Camerunezul Michael Ngadeu mai are are contract cu FC Botoşani încă un an şi jumătate dar sunt şanse mari ca el să plece chiar în această iarnă. Mai multe echipe din ţară şi din străinătate sunt interesate de fundaşul botoşănean. Printre acestea se numără şi Steaua care l-ar dori în locul lui Varela, jucător care va pleca la Lazio.

Valeriu Iftime, finanţatorul clubului FC Botoşani, a declarat că sunt şanse reale ca Ngadeu să plece iar gruparea locală să facă cea mai bună afacere din istorie.

„Există şi varianta să ne plece un jucător mare. O ofertă bună te poate pune în dificultate. Până la urmă, nimeni nu este de nevândut şi totul pe lumea asta are o valoare. Fotbalul este ţinut de bani, de buget. Lăsaţi-mă să vă fac o surpriză. E greu să-l vinzi în ţară. Noi credem că e un jucător prea bun ca să nu obţinem un preţ mare. Nu ne-am gândit unde îl dăm pe Mişu. Important este ca el să joace bine. Mişu este un fundaş central care joacă în orice echipă bună din România”, a spus Valeriu Iftime.

În ceea ce îl priveşte pe Martinus Quenten, acesta mai are contract până în vară cu FC Botoşani. Chiar dacă de vreo trei etape a început să aibă evoluţii bune, oficialii clubului nu se gândesc să-i prelungească contractul.

„Ce să-i prelungeşti. Ăsta dacă are contract, joacă prost. El joacă doar în dificultate. Martinus chiar mi-a plăcut, a jucat bine”, a afirmat Valeriu Iftime.

La ora actuală, Martinus Quenten este unul din cei mai bine plătiţi jucători botoşăneni iar o prelungire a contractului ar însemna un efort financiar şi mai mare care nu prea ar fi justificat ţinând cont că este un jucător capricios şi care are evoluţii oscilante.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA