0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Valeriu Iftime: „Eu nu m-am gândit niciodată la retrogradare”

valeriuiftime fcbt-gaz

Principalul finaţator al FC Botoşani nu mai are emoţii în ceea ce priveşte menţinerea pe prima scenă a fotbalului românesc. Acum, Valeriu Iftime vrea o clasare cât mai bună a echipei pentru a se putea asigura din drepturile de televizare aproximativ jumătate din bugetul necesar în sezonul 2015-2016.

„Eu nu m-am gândit niciodată la retrogradare. Pentru mine nu este esenţial să stăm în Liga I. Noi vrem să construim o echipă care merită să rămână în Liga I şi care să impună respect. Eu aştept să văd cum jucăm cu CFR Cluj, cu Steaua. Este meritul echipei şi meritul lui Leo Grozavu pentru rezultatele din acest sezon. Este meritul lui Cornel Şfaiţer”, a spus Valeriu Iftime.

Oficialul botoşănean este foarte mulţumit de modul cum s-a comportat echipa în ultimele meciuri de campionat şi de faptul că FC Botoşani nu mai este o echipă care se apără 90 de minute şi încearcă să obţină un punct.

„La Piatra Neamţ am jucat extraordinar. Pe final m-am enervat eu pentru că eram prea ofensivi. Am jucat tot meciul. Noi în minutul 90 am avut ocazie singur cu portarul. Leo Grozavu a plecat la Piatra Neamţ pentru a câştiga meciul şi am jucat fotbal”, a mai precizat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA