2.2 C
Botoșani
marți, 28 noiembrie 2023

Valeriu Iftime este optimist după cantonamentul din Turcia: “Am încredere totală. Flavius e super alegere”

Patronul clubului FC Botoșani a plecat pesimist în cantonamentul din Turcia și s-a întors optimist. După ce a văzut trei meciuri amicable și a discutat cu antrenorul Flavius Stoican, spune că echipa va juca un fotbal spectaculos în partea a doua a campionatului.

“Am luat pulsul, știu toată istoria lui Flavius Stoican, mi-a povestit în fiecare seară, fiecare loc în care a fost, ce a făcut acolo, de ce a plecat. Toată lumea îmi spunea că Flavius Stoican vă retrogradează… Eram îngrijorat la un moment dat. Acum, garantez că nu e deloc așa. După acel 7-0, recunosc că am avut niște mici cercetări de piață, cu niște prieteni, am întrebat de niște antrenori. Din 3-4-5 propuneri, Flavius era pe ultimul loc. Acum, după ce îl cunosc pe Flavius pot spune că e super alegere, super inspirație. E un antrenor cu super calități și nu mai vorbesc de partea motivațională. E primul antrenor pe care l-am văzut cu șapte copii în teren. Era 2-2 cu echipa din Polonia și a băgat trei  juniori. Așa emulație printre copiii de la Botoșani nu am mai văzut. Noi mai luam prin cantonament câte un copil dar când intrau în teren ne era o frică… E cu totul altă abordare. Sunt încântat de ce am văzut în cantonament”, a spus Valeriu Iftime care a mai precizat:

“Sunt câțiva jucători care îmi dau mari speranțe. Nu vă mai povestesc de Mihai Roman 1 care este într-o dispoziție cum nu l-am mai văzut de vreo trei ani. Nu știu de unde vine această dispoziție. E o stare foarte bună. Am văzut lucruri frumoase, care îmi dau mari speranțe. Am încrederea totală că vom juca frumos și să avem rezultate”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA