21.2 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Valeriu Iftime: „Este o mare problemă că Iliev nu joacă. Un produs ascuns, nu îl vinzi aşa uşor”

iliev europa league1

Portarul bulgar Plamen Iliev a fost transferat vara trecută de la Levski Sofia iar în acel moment oficialii FC Botoşani considerau că au dat o mare lovitură.

Iliev a avut statutul de titlar încă din debutul sezonului, şi-a început foarte bine aventura la FC Botoşani dar pe finalul anului trecut a făcut câteva greşeli iar antrenorul Cristi Pustai a decis să-l titularizeze pe Răzvan Pleşca, un portar cu care a mai lucrat la Gaz Metan Mediaş. Din acel moment, Iliev a lustruit banca de rezerve a FC Botoşani.

Netitularizarea lui Iliev îi dă planurile peste cap lui Valeriu Iftime. Portarul bulgar era monitorizat de mai multe cluburi din străinătate şi erau şanse ca acesta să fie vândut la finalul sezonului pe câteva sute de mii de euro.

„Iliev este un jucător scump, am vorbit cu Cristi (n.r. Cristi Pustai) pentru a găsi o soluţie. Este o cutumă la portari, până nu greşeşte, nu îl schimbă. Este o mare problemă că Iliev nu joacă. Este un jucător tânăr, un jucător cu potenţial. Sper ca lumea să se uite la Iliev dar un produs ascuns, nu îl vinzi aşa uşor”, a declarat Valeriu Iftime.

În momentul în care a venit FC Botoşani, Plamen Iliev era cotat la 825.000 de euro şi era al doilea portar al naţionalei Bulgariei. Evoluţiile lui din preliminariile Europa League şi din debutul sezonului de Liga I au atras atenţia mai multor cluburi atât din ţară cât şi din străinătate care s-au arătat interesate de transferul goalkeeperului bulgar.

Oficialii clubului FC Botoşani speră ca Iliev să redevină titular, să aibă evoluţii bune iar la finalul sezonului să-l vândă şi încaseze câteva sute de mii de euro. Plamen Iliev mai are contract cu FC Botoşani până în vara anului 2018.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA