-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Valeriu Iftime: “Este o lipsă de respect a autorităţilor faţă de fotbal”

fc botosani - viitorul (valeriu iftime) (2)

Oficialii clubului FC Botoşani sunt dezamăgiţi de faptul că autorităţile locale şi judeţene nu se implică pentru a oferi condiţii normale echipei antrenate de Costel Enache. Cea mai mare nemulţumire este că nici în 2017 reprezentanţii Primăriei Botoşani nu au fost în stare să amenajeze un teren sintetic în municipiu.

Valeriu Iftime consideră că este o lipsă de respect a autorităţilor locale faţă de echipa FC Botoşani care reprezintă municipiul şi judeţul Botoşani în cea mai mediatizată competiţie sportivă din România.

“Avem mare nevoie de un teren sintetic. Deja mă îngrozeşte că a venit toamna şi nu avem nici anul acesta un teren sintetic. Iar se vor antrena prin sală sau pe terenuri desfundate. Este o lipsă de respect a autorităţilor faţă de fotbal, de spectacolul sportiv. Nu pot să face eu terenul ăsta. Să ai echipă în Liga I şi de şase ani să nu fii în stare să faci un teren sintetic, pe dimensiuni normale, este o mare impotenţă a autorităţilor”, a declarat Valeriu Iftime pentru Botoşani Online.

Proprietarul clubului FC Botoşani este nemulţumit şi de faptul că nu se fac paşi importanţi pentru construcţia unui nou stadion în Botoşani. El a făcut primele demersuri în urmă cu câţiva ani, a adus la Botoşani specialişti de la Institutul de Arhitectură care au mai proiectat stadioane dar cei din Primăria Botoşani nu au fost în stare găsească finanţarea pentru noua arenă.

proiect stadion3“Vine frigul. Iar venim la stadion şi ne plouă pentru că nu ne dă voie cu umbrele. Toate lucrurile îşi pun amprenta asupra fotbalului şi sunt foarte importante ca un fotbalist să vină în Botoşani sau să meargă la Chiajna ori la Craiova unde este o bijuterie de stadion. Eu sper în continuare că vom avea un stadion nou la Botoşani. Este la fel de important  cum este să modernizezi transportul local, să faci investiţii în apă, căldură sau să termini teatru. Este un loc în care poţi să aduci 6000-7000 de oameni. Zona stadionului trebuie asanată. În viziunea de proiect a celor de la Institutul de Arhitectură, zona respectivă se înobilează cu o arenă sportivă, parcări, magazine. Eu sunt entuziasmat când văd ceea ce au făcut cei de la Institutul de Arhitectură. Văd că nimeni nu ia în seamă. Toţi cei care au putere ar trebui să se implice şi să se contruiască un stadion aşa cum se face la Târgovişte”, ne-a mai spus Valeriu Iftime.

proiect stadion9 proiect stadion8 proiect stadion7 proiect stadion5 proiect stadion4 proiect stadion2 proiect stadion1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA