Valeriu Iftime este ironic după henţul făcut în careu de Voicu: „Nu poţi să crezi că cineva vrea să-ţi dea un 11 metri. Trebuie să facem nişte acatiste pentru el”

0
295

valeriu iftime

FC Botoşani a învins cu 1-0 pe CSMS Iaşi şi a obţinut prima victorie din acest sezon. O contribuţie majoră la această victorie a avut-o căpitanul echipei CSMS Iaşi care a făcut un henţ în careu, arbitrul a dictat penalty iar Gabi Vaşvari a marcat de la punctul cu var.

La finalul meciului, finanţatorul Valeriu Iftime a fost ironic cu jucătorul Iaşiului care în şase etape a făcut trei penaltyuri.

„Am sperat doar în minuni. La cum am jucat noi astăzi şi la cum joacă Iaşiul… Nu am fost mai buni ca ei şi nu au fost mai buni ca noi. Antifotbal ei, fotbal prost noi. Ei sunt o echipă care nu joacă fotbal. Ştiu să-şi gestzioneze foarte bine punctele. Noi dacă aveam un atacant bun şi nu era invenţia cu Neziri, puteam face mai mult. Vine ăla şi dă cu pumnul. Nu poţi să crezi că cineva vrea să-ţi dea un 11 metri. Trebuie să facem nişte acatiste pentru el. A trecut glonţul pe la ureche. Noi nu le dădeam gol. La cum aruncam noi mingea şi ce disperare aveam… Am avut imensă neşansă până acum”, a spus Valeriu Iftime.