1.7 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Valeriu Iftime este decis să se retragă din fotbal: Cedez clubul. Îl cedez fără niciun ban

După eșecul cu 8-0 de la Constanța, Valeriu Iftime a decis să se retragă din fotbal. El este dezamăgit de prestația echipei din acest sezon și nu crede că situația se va îmbunătăți.

„Este clar că în acest moment îmi este rușine de mor, iar rușinea asta a mea are și ea o limită. Eu nu am intrat în fotbal ca să fiu rușinea campionatului României. Am luat 7 – 0 de la Sepsi, apoi am luat 8 – 0 de la Farul, dar 10 – 0 chiar nu mai vreau să stau și să încasez. Simt eu că nu mai este mult și vom mânca bătaie și cu scorul ăsta. Pentru că dacă vom continua așa, acolo vom ajunge cât de curând.

M-am gândit foarte bine în ultimele zile, iar acum chiar sunt decis să cedez clubul și aștept un posibil doritor să i-l predau. Nu glumesc absolut deloc. Vreau să mă retrag. Nu vând clubul, ci îl cedez fără niciun ban. Și nu îl cedez cu datorii vechi sau cu tot felul de litigii ca pe la Dinamo. Eu îl cedez doar cu datoriile curente, care nu sunt foarte mari. Însă, am o singură condiție la cel care vrea să preia clubul de la mine. Îl rog să îmi arate un plan de finanțare pe trei ani, ca să mă asigur că nu îl dau unuia care nu are bani să susțină activitatea. Dacă are acest plan și mi-l arată, dar nu reușește să se țină de el, atunci îmi va plăti suma pe care eu o voi pune în contract”, a declarat Valeriu Iftime pentru Prosport.

Mai mult, omul de afaceri este nemulțumit și de relația pe care o are cu autoritățile locale din municipiul Botoșani.

“Sunt convins că autoritățile din Botoșani nici nu vor regreta că eu mă voi retrage. Oamenii din conducerea orașului vor spune să mă duc cât mai repede de pe aici și să mă mai întorc când mă vor mai chema ei.

Cam așa stă treaba acum cu autoritățile locale pe aici, pe la noi, prin Botoșani. Nu interesează pe nimeni de mine. Eu am și afacerile mele și nu sunt disperat de fotbal sau nu sunt dispus să îmi toc ultimul leu în fotbal, așa cum au făcut alți patroni de pe la noi. Am și eu o limită”, a mai spus Iftime care are șiun plan B. Dacă nu va reuși să cedeze clubul, va face curățenie în această iarnă și va diminua bugetul de cheltuieli.

“Dacă nu reușesc să cedez nimănui clubul – deoarece nu o să apară niciun doritor – atunci voi schimba foaia la acest club, din iarnă.

Voi căuta să scap de la FC Botoșani de fotbaliștii care nu au chef de fotbal. Dacă lor le convine să intre pe teren și să mânănce bătaie cu 7 – 0 sau 8 – 0, atunci e problema lor. Însă, nu o vor mai face la Botoșani. Săracul Eduard Pap a luat goluri în meciurile astea două cât nu a luat în cariera lui. La omul ăsta, jucătorii mei nu se gândesc? Ce portar e ăla care intră pe teren și îți încasează șapte goluri, opt goluri pe meci? Nu vreau să ajungem să ne batem joc unul de altul. Repet: aștept doritor ca să îi cedez clubul, iar oferta mea de cedare este foarte clară și reală”, a mai precizat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA