20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Valeriu Iftime: „E o greșeală impardonabila dar președintele nostru nu a știut despre această regulă”

FC Botosani riscă să piardă la masa verde meciul cu CFR Cluj din 16-imile Cupei României. Oficialii campioanei au făcut contestație la finalul partidei.

„Nu știu, acum am auzit. Într-adevăr, regula asta se pare că o încălcăm. Noi am avut doar cinci. E o greșeală, nu a știut nimeni, a fost o greșeală de strategie, a fost o neatenție. Chiar nu știu, nu am mai întrebat pe nimeni, contestația ar fi trebuit făcută la pauză, din câte am înțeles. Chiar nu știu. Ce mai putem face? Am câștigat un meci frumos, a fost spectacol, am bătut campioana, am încercat să ne odihnim niște jucători, până la urmă nu e război fotbalul. Nu pot să spun acum nimic”, a spus finanțatorul de la FC Botoșani la Digi Sport. 

„Nu e un capăt de lume dacă vom fi sancționați. Da, e o greșeală impardonabilă, dacă vorbim despre o echipă din Liga 1, dar președintele nostru nu a știut despre această regulă. Nu a fost atent, dacă așa este, am încurcat-o.Eu sper să nu poată contesta, mi-ar părea foarte rău, am câștigat un meci foarte frumos, copiii s-au bucurat foarte tare, publicul la fel. Vom vedea mâine (n.r. – joi) dacă ne va sancționa regulamentul. Este foarte important că noi jucăm fotbal și facem spectacol.”, a mai spus Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA